Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan, UNİKOP Çalıştayına Katılacak

2018 yılı dönem başkanlığı Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından yürütülen UNİKOP’un faaliyetleri kapsamında Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın ve YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın katılımlarıyla “Bölgesel Kalkınma ve Üniversiteler Çalıştayı” gerçekleştirilecek.

Eklenme Tarihi
31.01.2018
Okunma Sayısı
4770 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP), ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 Stratejik Vizyonlarına ulaşmasında önemli bir kilometre taşı olmak üzere tasarlanmış bir platformdur. Bölge Üniversiteleri ve KOP İdaresi, bölge ve Türkiye için güçlerini birleştirmek suretiyle sorunlara bilimsel ve pratik çözümler üretmekte, ülkemizin gelişmesine destek sağlamaktadır.

 

UNİKOP; bölgede Üniversitelerimiz ile KOP Kalkınma İdaresi'nin koordinasyonunda, kalite odaklı bir yaklaşımla, kalkınmayı insan merkezli olarak kurgulayıp, nitelikli insan gücü yetiştiren ve istihdam sağlayan çalışmalarla insanların refah seviyesini yükseltmek için faaliyetlerini sürdüregelmektedir.  Paydaş 12 bölge üniversitesi, kurumlarla bilgi ve tecrübe paylaşımı yaparak toplumumuza katkı sunmaktadır.

 

2018 yılı dönem başkanlığı Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından yürütülen UNİKOP’un faaliyetleri kapsamında Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın ve YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın katılımlarıyla 1 Şubat 2018 Perşembe tarihinde “Bölgesel Kalkınma ve Üniversiteler Çalıştayı” gerçekleştirilecek.

 

Çalıştaya, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü ve KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) Dönem Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, bölgedeki 12 UNİKOP üniversitesinin rektör ve koordinatörleri ile bölgedeki MEVKA, AHİLER ve ORAN Kalkınma Ajanslarının Genel Sektereleri ile uzmanlar katılacak.

 

 

Bu Haber 4770 Defa Okundu.