Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği’nden KOP ziyareti

Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun ve yönetim kurulu üyeleri KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Eklenme Tarihi
08.02.2016
Okunma Sayısı
2723 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı’nın makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bostancı, muhtarların vatandaşla kamu arasında önemli bir köprü vazifesi gördüklerini belirtti. Kamu eliyle yapılan hizmetlerin yansımalarının en iyi şekilde muhtarlardan elde edilebildiğine değinen Bostancı, birlikten güç doğar ilkesiyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun ise Aksaray, Karaman, Konya ve Niğde’den oluşan KOP Bölgesi’nin ve KOP İdaresi’nin önemine değinerek, Konya ve bölge için yapılacak her türlü hizmete gerek bireysel gerekse dernek çatısı altında her türlü destek ve işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Muhtarların alan hakimiyetinin yadsınamaz bir gerçek olduğunu hatırlatan Uzun, insanların KOP hizmetlerinden memnun olduğunu görmekten ayrıca mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

KOP İdaresi birimlerini de gezen dernek yönetimi, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Haber 2723 Defa Okundu.