Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
'Patent Proje Pazarı' Buluş Sahiplerini ve Yatırımcıları Davet Ediyor

TÜBİTAK, Türk Patent Enstitüsü, Selçuk Üniversitesi, Konya Teknokent, SELÇUK Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Mevlana Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği ve Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Üniversite Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu (ÜSİMP) işbirliği ile Konya Dedeman Otel'de düzenlenecek “SELÇUK TTO PATENT PROJE PAZARI” Buluş Sahipleri ve Yatırımcılar davet ediyor. Selçuk Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Konya Teknokent/SELÇUK TTO, Türkiye’

Eklenme Tarihi
03.11.2014
Okunma Sayısı
2801 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

TÜBİTAK, Türk Patent Enstitüsü, Selçuk Üniversitesi, Konya Teknokent, SELÇUK Teknoloji Transfer Ofisi (TTO), KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Mevlana Kalkınma Ajansı’nın düzenlediği ve Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Üniversite Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu (ÜSİMP) işbirliği ile Konya Dedeman Otel'de düzenlenecek “SELÇUK TTO PATENT PROJE PAZARI” Buluş Sahipleri ve Yatırımcılar davet ediyor.

Selçuk Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Konya Teknokent/SELÇUK TTO, Türkiye’deki tüm buluş sahipleri  ile yatırımcıları bir araya getirerek buluşların parasal bir değere dönüşmesi konusunda öncü bir etkinliğe imza atıyor.

Etkinliğin ilk gününde buluşlar sergilenecek ve buluş sahiplerinin  yaptıkları sunumlar ile buluşlarını tanıtmasına olanak sağlanacaktır. Buluşları ile ilgilenen yatırımcılar ile ikili görüşme yapacağı etkinliğin ikinci gününde patentini değere dönüştürme fırsatı bulacağı bir organizasyon dizayn edilmiştir. Bu nedenle yoğun bir talep olması beklenen 19-20 Kasım 2014 tarihlerinde Konya Dedeman Otel’de gerçekleşecek organizasyon için patent sahibi ya da patent müracaatı bulunan buluşçuların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Bu Haber 2801 Defa Okundu.