Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Teknoloji Buluşmaları Konya’da…

Turkcell’in ana sponsorluğunda, EticaretSEM, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Konya Teknokent ve Selçuk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları’’ 21 Nisan 2016 tarihinde Konya Dedeman Otel’de gerçekleşecek.

Eklenme Tarihi
19.04.2016
Okunma Sayısı
3327 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

Konya Selçuk Üniversitesi, Konya Karatay Üniversitesi, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Organize Sanayi İl Müdürlüğü, MÜSİAD Konya, İpekyolu Sanayici İş Adamları Derneği gibi ilin önde gelen kurum ve kuruluşlarından da destek alan etkinlik, 21 Nisan tarihinde yapılacak.

 

KOBİ'lerin internetin gücünden maksimum oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eşzamanlı entegre etmesi için alanında en iyilerini sahnesinde ağırlayacak olan etkinlik, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ün konuşması ile başlayacak. Teknoloji Buluşmaları Ana Sponsoru Turkcell’in Kamu Müşteri Yönetimi Direktörü Barbaros Özdemir’in “İş Dünyasını Teknoloji ile Kolaylaştırmak” adlı sunumu ile devam edecek olan program  Sami Altınkaya’nın moderasyonunda gerçekleşecek.

 

Türkiye’nin en ünlü melek yatırımcılarında Mehmet Metin Okur ve Gittigidiyor.com CEO’su Öget Kantarcı’nın konuşmacılar arasında olduğu bu özel günde yirmi bir kişilik konuşmacı kadrosu sahnede olacak. “Türkiye Teknoloji Buluşmaları”nın ana sponsoru Turkcell olurken TEB, Gittigidiyor.com, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, Emarsys, VitrinGez.com, Dora Telekom, İyzico Ödeme Sistemleri, JWmaster, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTR, Blippar ve MYNET diğer sponsor firmalardan bazıları.

 

Girişimcilik, iletişim teknolojileri ve e-ticaret odağındaki buluşmalara, İş’ine Teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen her girişim ruhlu işletme temsilcileri davetlidir. Ücretsiz olarak sürdürülen etkinlikler için www.eticaretsem.com adresini ziyaret edebilir, kayıt yaptırabilirsiniz.

Bu Haber 3327 Defa Okundu.