Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
KOP Bölgesindeki Tarımsal Yayımcıların Eğitim Talepleri Alınacak

KOP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi (KOP TEYAP) kapsamında bitkisel üretim ve hayvancılık konularında teknik personel eğitimler talepleri alınacak.

Eklenme Tarihi
11.08.2016
Okunma Sayısı
3744 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

KOP İdaresi tarafından yürütülen KOP Tarımsal Eğitim ve Yayım Projesi (KOP TEYAP) kapsamında bitkisel üretim ve hayvancılık konularında teknik personel eğitimler talepleri alınacak. 

 

KOP Eylem Planı’nda yer alan KOP TEYAP kapsamında 2015 yılında "Tarımsal Yayım, Küçükbaş Hayvancılık (Koyun-KeçiYetiştiriciliği, Büyükbaş Hayvancılık ve Serbest Sistem Tavukçuluk" konularında; 2016 yılında "Ayçiçeği Yetiştiriciliği, Sulama Programı Hazırlama, Çerezlik Kabak Yetiştiriciliği, Pedigri (Soy Kütüğü) Okuma, Ilıman İklim Meyve Yetiştiriciliği, Şeker Pancarı Yetiştiriciliği, Gübreleme ve Çilek Yetiştiriciliği" konularında teknik personele hizmet içi eğitimler verildi.

 

Proje kapsamında ve eğitimlerin devamı olarak 2016 yılında KOP Bölgesi illerinde kamu ve özel sektörde çalışan veteriner hekim, ziraat mühendisi, gıda mühendisi, tekniker ve teknisyenlere yönelik talep durumuna göre, bitkisel üretim ve hayvancılık konularında teknik personel eğitimleri verilmesi planlanıyor. 

 

 

Bu kapsamda eğitimlere katılmak isteyen tarım çalışanlarının kopteyap.kop.gov.tr internet adresinden üye olarak iletişim kısmındaki anketler bölümünden veya kopteyap@kop.gov.tr adresine mail gönderilerek eğitim taleplerini KOP İdaresine ulaştırabilecekler.

 

 

Bilgi ve başvuru için tıklayınız. 

 

 

 

Bu Haber 3744 Defa Okundu.