Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı
“Yeni Ar-Ge Kanunu, Gelişmeler ve Yenilikler” semineri

Konya Ticaret Odası Konferans salonunda 12 Nisan 2016 Salı günü düzenlenecek seminere, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilcileri ile teknoloji alanında hizmet veren özel sektör temsilcileri ve Ar-Ge çalışanları katılacak.

Eklenme Tarihi
31.03.2016
Okunma Sayısı
3753 Kez Okundu.
Haberi Paylaş

Selçuk Üniversitesi Konya Teknokent’in düzenlediği “Yeni Ar-Ge Kanunu, Gelişmeler ve Yenilikler” konulu seminer, Konya Ticaret Odası Konferans salonunda 12 Nisan 2016 Salı günü düzenlenecek. Seminere, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, KOP Bölgesi Üniversiteleri, KOP İdaresi, MEVKA ve Sivil Toplum Kuruluşları destek veriyor. Seminere temsilcileri ile teknoloji alanında hizmet veren özel sektör temsilcileri ve Ar-Ge çalışanları da katılacak.

 

Destekler anlatılacak

Katma değer ile birlikte ithal ikamesi oluşturma, dünya çapında rekabet edebilirliği artırmak amacıyla çıkartılan ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Ar-ge, üretim ve tasarım alanlarında verdiği ciddi desteklemelerin tanıtılacağı seminerde, şirketlerin sermayedarları, Ar-ge yöneticileri, üretim ve tasarım birimi çalışanları ve Teknokent firmalarına ilgili kanundan hızlı ve etkin bir şekilde yararlanma modelleri anlatılacak. 

Bu Haber 3753 Defa Okundu.